Bäst tandvård till rätt pris

Våra priser

Priset för en behandling varierar beroende på vilka åtgärder du behöver hjälp med. Om det är en eller flera tänder som behöver undersökas eller lagas. För att du ska känna dig trygg får du alltid en prisuppskattning att ta ställning till innan behandlingen.

Går du regelbundet hos tandhygienisten behöver du inte gå till tandläkaren lika ofta. Detta kan också sänka dina kostnader i längden.

Vad kostar ett besök hos tandläkare och tandhygienist?

Nedan ser du ungefärliga priser för ett besök hos en av våra tandläkare eller tandhygienister.

BehandlingPrisuppskattning (inkl. moms)
Basundersökning tandläkare1 019 kr
Basundersökning tandhygienistfrån 802 kr
Laga en tandfrån 1 098 kr
Dra ut en tandfrån 1 644 kr

Är du osäker på vilken behandling du behöver? Fråga oss gärna så hjälper vi dig.

Tandvårdsbidrag

Visste du att du som är under 23 år får gratis tandvård? Och du som är äldre än så har rätt till ekonomiskt stöd, speciellt om du har ett mer omfattande tandvårdsbehov. Eftersom vi är anslutna till Försäkringskassan kan du nyttja det allmänna tandvårdsbidraget och högkostnadsskyddet hos oss. 

Här får du en enkel förklaring av de olika bidragsformerna och vad som gäller för just dig.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Läs mer om det statliga tandvårdsstödet>>

Bäst tandvård till rätt pris

Vi på Dalénumtandläkarna vill att du ska få förstklassig tandvård på Lidingö till ett bra pris. Det gör vi utan att tumma på varken kvalitet, trivsel, trygghet eller patientsäkerhet. Nedan hittar du priser för besök hos våra tandläkare och tandhygienister.

Jag letade efter en bra tandläkare på Lidingö till rätt pris. Dalénumtandläkarna överträffade verkligen mina förväntningar! De var proffsiga, snabba och höll rimliga priser.

Med ett långsiktigt förhållningssätt ser vi till att du får behandlingar som håller över tid – målet är att ge dig en god munhälsa livet ut. Det minskar dina kostnader på sikt och ger dig en hållbar tandvård.

Hos oss på Dalénumtandläkarna får du tillgång till några av branschens mest kompetenta övertandläkare, tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Med lång och gedigen erfarenhet tar vi ansvar genom hela din kontakt med oss.

Har du frågor om priser?

Funderar du på vad en tandvårdsbehandling kostar? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.