Kontakta Dalénumtandläkarna

Introduktion till kontaktsidan där vi skriver om allt som står på sidan och kan länka direkt ner för användarvänlighet. 

 

Dalénumkliniken Agavägen 50 181 55 Lidingö

Veckodag Öppettider
Måndag 07:30–17:00
Tisdag 07:30–18:30
Onsdag 07:30–18:30
Torsdag 07:30–16:45
Fredag 07:30–14:30

Hitta till Dalénumtandläkarna

Spårvagn (Lidingöbanan linje 21)

Om du kommer från hållplatsen Ropsten eller startar din resa på södra Lidingö tar du dig lättast till kliniken med Lidingöbanan. Du går av vid hållplats Aga station och därifrån är det en promenad på 100 meter till kliniken.

>>Se aktuella tidtabeller för spårvagnslinje 21 (Lidingöbanan) i reseplaneraren på sl.se.

Buss (linje 238)

Om du startar din resa från t.ex. Lidingö Centrum eller Näset på Lidingö går det bra att åka buss 238. Du går av vid hållplats Brostugevägen och därifrån är det en promenad på 100 meter till kliniken. 

>>Se aktuell tidtabeller för busslinje 238 i reseplaneraren på sl.se.

Båt (linje 80)

Om du startar din resa från t.ex. Nybroplan eller Nacka strand tar du dig enkelt till brygghållplatsen Lidingö/Dalénum med båtlinje 80. Från bryggan är det en promenad på 400 meter till kliniken.

>>Se aktuella tidtabeller för båtlinje 80 i reseplaneraren på sl.se.

Bil

Kliniken ligger på Agavägen, precis vid Södra Kungsvägen, på Lidingö och det är endast sex minuter bilfärd från Lidingöbron (väg 277). Det finns även olika parkeringsmöjligheter (se nedan) beroende på hur länge du ska parkera. 

>>Planera din resa och hitta närmaste vägen med Googles vägbeskrivning

Parkeringsinformation

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i närheten av kliniken men var uppmärksam på vilka bestämmelser som gäller. Följande parkeringsalternativ finns i området:

Utanför kliniken längs Agavägen
På gatan utanför kliniken finns markerade platser för en timmes gratis parkering med p-skiva. Observera att det finns utmärkta platser reserverade för rörelsehindrade som kräver särskilt tillstånd.

I parkeringshuset på andra sidan gatan från kliniken.
Om det inte finns lediga platser på Agavägen utanför kliniken eller om du planerar att parkera längre tid än en timme finns ett parkeringshus på andra sidan gatan med gott om platser. Parkeringshuset är öppet vardagar 06.00-22.30 och avgiften är 15kr/timme med en minimiavgift på 10kr. Betalning sker med telefonparkeringsappen “easypark” och områdeskoden är 8315.

Översikt över parkeringar vid Dalénumtandläkarna