Kvalitet och kompetens hand i hand

Hos Dalénumtandläkarna vill vi ge dig den bästa tandvården på Lidingö. Hela vårt team jobbar i framkant för att du ska få den främsta behandlingen med de senaste metoderna. Vi arbetar aktivt med att ge dig en god munhälsa – livet ut.

Team med mycket kunskap

Vårt team med övertandläkare, tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister har lång branscherfarenhet och en gedigen kunskap. Kompetens och lojalitet är något som vi alla värdesätter högt. Vi har en stark tro på att vi tillsammans kan erbjuda en hållbar tandvård hela livet.

Fokus på omvårdnad

Ansvar, värme och omtanke genomsyrar allt våra medarbetare gör. Vi är måna om att du alltid ska få ett positivt bemötande och känna dig sedd och förstådd i omvårdnaden hos oss. Det är du som patient som är vår utgångspunkt och dina behov och önskemål är viktigast för oss.

Friska tänder hela livet

En frisk mun och friska tänder bidrar till en bättre allmänhälsa. Därför är det viktigt att ta hand om munnen på samma sätt som vi tar hand om kroppen. Vi arbetar aktivt för att alla våra patienter ska få de bästa förutsättningarna för en god munhälsa livet ut.

Alltid i framkant

Vi vidareutbildar våra medarbetare kontinuerligt och håller oss i framkant med de senaste metoderna och teknikerna. Vi jobbar ständigt för att öka vår odontologiska kompetens, men också miljö och hållbarhet.

Vi använder toppmodern utrustning och digitala hjälpmedel – allt för att du ska få en så säker, smidig och professionell tandvård som möjligt.

Trygghet som patient

Som patient hos oss kan du känna dig trygg att du får den bästa behandlingen till ett överkomligt pris. Därtill har vi stor vana av tandvårdsrädsla så att du kan känna dig lugn under behandlingens gång.

Vi är anslutna till såväl Försäkringskassan som Sveriges Tandläkarförbund, Privattandläkarna och Sveriges Tandhygienistförening. Vi är även medlemmar i Almega Vårdföretagen och Svenskt Näringsliv.

Dessutom använder vi systemet Qdent för kvalitetssäkring som garanterar en hög standard inom kvalitet, patientsäkerhet, miljö och trivsel.

Socialt engagemang

Att ge tillbaka och bidra till samhället är en självklarhet för oss. Vi har valt att stödja organisationerna Aktiv Skola, Giving People och Nattvandrarna som arbetar för att motverka barn och ungdomars utsatthet och utanförskap.

Generationsskifte hos Dalénumtandläkarna

2015 tog tandläkaren och klinikchefen Maria Samlin över taktpinnen efter sina föräldrar Lars-Erik och Karin som bedrivit tandvård på ön i över 40 år.

Vi tar nu vidare det stora förtroende som de byggt upp bland våra patienter, säger Maria Samlin. Vi fortsätter att med samma höga kvalitet, professionalism och varma omhändertagande erbjuda förstklassig tandvård som håller livet ut.

Kliniken satsar nu framåt och utökar verksamheten med större modernare lokaler på samma välkända adress Agavägen 50, i det nybyggda Dalénumområdet. Visionen är att ytterligare utöka teamet för att tillgodose det ökade patientbehovet.  

Bild på Karin, Lars-Erik och Maria