Tandsköterska Carina Levin

Sagt om Carina: ”Carinas fokus på patienternas upplevelser och komfort samt hennes intresse för den digitala utvecklingen inom tandvården – det är en ovärdelig kombination.”

Jag sätter alltid patienten i första rummet och gläds över hur den digitala tekniken har förbättrat många arbetsmoment, både för oss och våra patienter. Jag följer utvecklingen med stort intresse och ser fram emot en spännande tid framöver.

1987 tog jag min tandsköterskeexamen och har nu arbetat inom privat tandvård i över 35 år. Min ambition är att ständigt utveckla mig både personligt och yrkesmässigt.

Arbetet är stimulerande och blir aldrig monotont. Varje dag och situation är fylld av nya upplevelser och lärdomar. Att få möta barn och vuxna i olika åldrar och se till att de känner sig trygga och väl omhändertagna är viktigast för mig.

Kombinationen av att träffa alla fantastiska patienter, att arbeta med ett kvalificerat hantverk och ha ett nära samarbete med mina kompetenta kollegor gör att jag går med ett leende till jobbet – varje dag!

Favoritmotto:

”Meningen med livet, är ett liv med mening”