Profilbild tandläkare Maria Samlin

Tandläkare och klinikchef Maria Samlin

Sagt om Maria:
”Maria är en väldigt duktig tandläkare och en sann inspirationskälla. Hon delar gärna med sig av sina kunskaper, vilket skapar en öppen och positiv atmosfär bland både patienter och medarbetare.”

Eftersom jag har vuxit upp i en tandläkarfamilj visste jag redan tidigt att jag ville ägna mig åt tänder. Det vara bara en fråga om på vilket sätt.

2008 blev jag legitimerad tandläkare från Karolinska Institutet. Efter det jobbade jag sju år inom Folktandvården och nischade mig inom tandreglering.

Därefter jobbade jag i familjeföretaget och undervisade parallellt på Tandläkarhögskolan i Stockholm innan jag 2015 startade min egen verksamhet och byggde Dalénumtandläkarna. Under 2021 kommer jag fokusera på att arbeta administrativt på kliniken.

Möten mellan människor, att lyssna in och hjälpa varje individ med deras specifika behov är något jag brinner för. Det tror jag är väldigt viktigt för att erbjuda en trygg vård för våra patienter, men även för att skapa en positiv och utvecklande atmosfär för all vår personal. 

Favoritmotto:
”Proaktiv tandvård för långsiktigt friska tänder”

← tillbaka till behandlare