Profbild på tandhygienist Ramone Sundin

Tandhygienist Ramone Sundin

Sagt om Ramone:
”Ramone är en efterfrågad, omtyckt och mycket erfaren tandhygienist. Hon värnar om hela teamet och är en stor tillgång på mottagningen.”

2008 blev jag färdig tandhygienist vid Karolinska Institutet. Därefter jobbade jag inom Folktandvården och Stockholms specialisttandvård där jag fick värdefull erfarenhet som jag har användning för än idag.

Jag hjälper dig gärna att ta bort tandsten, motverka tandköttsinflammation och förebygga tandlossning. En stor del av min tid med dig lägger vi också på hur du ska sköta dina tänder hemma. Du kan också vända dig till mig om du vill veta mer om tandblekning som är mitt expertområde. 

Jag har alltid varit social och nyfiken på människor, vilket passar perfekt i det här jobbet. Eftersom vi erbjuder tandvård för alla åldrar har jag lyxen att få träffa både barn och äldre. Vår yngsta patient just nu är 3 år och vår äldsta 92 år!

Om jag kan hjälpa dig att skapa nya vanor och ändra ditt beteenden som leder till ett friskt leende – då har du och jag vunnit mycket!

Favoritmotto:
”Med små steg kan man förändra världen”

← tillbaka till behandlare