Tandhygienist Amanda Serra

Sagt om Amanda: ”Amanda har ett holistiskt synsätt kring munhälsa och välmående. Med sin långa erfarenhet blir hon en självklar kontakt för dina årliga undersökningar.”

Jag är legitimerad tandhygienist med medicinsk kandidatexamen och har jobbat i rollen i drygt 10 år. Med min stora vana vid alla typer av tandhygienistbehandlingar har jag också kompetensen att genomföra fullständiga undersökningar.

Jag trivs bäst när jag får hjälpa våra patienter till en bättre tandhälsa och därmed allmänhälsa. Jag tror att dessa två hänger ihop. Genom att se efter tänderna regelbundet kan vi förebygga sjukdomar i munnen innan de uppkommer.

Du kan vända dig till mig om du vill ta bort tandsten, göra rent, polera eller bleka dina tänder. Jag diagnostiserar också karies. Vid behov lotsar jag även patienter vidare till våra tandläkare för vidare behandling av fyllningar, kronor och implantat. Här får jag god användning av mitt estetiska öga.

Att få vara del i Dalénumtandläkarnas proffsiga team känns verkligen som en stor förmån! Vår toppmoderna utrustning och miljö gör att vi kan erbjuda den bästa vården för just dig.

Favoritmotto:

Carpe Diem!