Tandläkare Nadia Belkacem

Sagt om Nadia:
”Nadia har jobbat länge med patienter med omfattande behandlingsbehov, många med tandvårdsrädsla. Med hennes breda odontologiska bakgrund har hon en unik kompetens som få besitter.”

Jag är legitimerad tandläkare och tog min examen 2015 vid Sahlgrenska akademin i Göteborg. Under den första perioden arbetade jag på Folktandvården i Stockholm och har de senaste åren varit verksam inom den privata sektorn.

Jag beskrivs ofta som omhändertagande, trygg och lyhörd. Själv skulle jag säga att jag är tålmodig och förstående, egenskaper som kommer väl till pass i kontakten med mina patienter.

Det är viktigt att patienten känner sig delaktig i sin behandling och jag lägger stor vikt i att förklara och berätta om vilken vård som är bäst för varje enskild individ.

Många av mina patienter har omfattande behandlingsbehov där jag får använda mig av flera odontologiska områden. Det har gett mig stor kännedom om hur jag på bästa möjliga vis kan hjälpa patienter att få en god munhälsa.

Det bästa med mitt jobb är att jag får vara aktiv inom olika grenar av tandvårdsyrket. Det gör att jag hela tiden håller mig uppdaterad och ökar min kunskapsnivå. Eftersom jag alltid strävar efter en hög kvalité passar det här arbetssättet mig utmärkt.

Favoritmotto:
”The greatest wealth is health”